Servicii Oferite :

Cere oferta de pret acum

Alpinism Industrial rapid si eficient in decorare fatadeOferim servicii de alpinism utilitar in Bucuresti si in toata tara, pentru domeniul publicitar.
Montare, demontare si reparatii banner, mesh, casete luminoase, litere volumetrice, instalatii de lumini si orice tip de panou publicitar.
Decorare si colantare fatade, spatii vitrate, pereti cortina pentru mall-uri, cladiri de birouri si cladiri rezidentiale.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii complete de tipografie de inalta calitate de peste 7 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park
Bucuresti Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...