Backlit PVC

Materialul PVC flexibil lucios, cu grad optim de translucenta, Backlit premium este alegerea ideala pentru printarea oricarui tip de aplicatii cu iluminare din spate, la un pret avantajos! Calitatea imaginilor printate pe suprafata acestui material este ireprosabila astfel incat obtineti de fiecare data printuri clare, in culori vii.

Recomandat pentru panouri publicitare de dimensini mari, Unipoluri backlite

Materialul se poate termosuda ,este rezistent la intemperii si uv.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii complete de tipografie de inalta calitate de peste 7 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park
Bucuresti Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...