Comanda banner-ul dorit acum !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Banner Oferta de Pret Bucuresti

Fie ca vorbim despre campanii electorale, sau campanii de marketing destinate promovarii imaginii sau produselor unei companii, bannerul publicitar outdoor este unul dintre cele mai folosite instrumente in comunicarea mesajului dorit.

Bannerul este cel mai des intalnit material pentru expunerea reclamelor de mari dimensiuni. Este flexibil, rezistent la intindere, rezistent la intemperii.

Oferta noastra de pret pentru campanii de print banner outdoor se poate adapta fiecarui buget. Va putem asigura chiar si montajul bannerelor atat in Bucuresti cat si in tara cu o echipa proprie de alpinisti.

Materialul de banner frontlit se poate printa doar pe o fata.

Latimea maxima de imprimare a bannerului este de 3,2 m.

Rezolutia la care se poate printa bannerul publicitar este de 720 DPI, sau 1440 DPI.

Gramajul materialui frontlit este standard de 440g/mp.

Bannerele se pot finisa cu tiv, capse si fante de vant.

Bannerele cu o latime mai mare de 3,2m se pot realiza din mai multe bucati, imbinate apoi cu ajutorul unui aparat special – leister.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii complete de tipografie de inalta calitate de peste 7 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park
Bucuresti Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...