Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Brand book Pret Bucuresti

De obicei brosurile folosesc carton de 300g lucios/mat pentru coperta. La interior se utilizeaza hartie de 90g sau 120g lucioasa/mata. Daca sunt multe pagini se recomanda o hartie mai usoara si mai putin voluminoasa cum e cea de 90g. Rezulta un pret mai bun/mic. Finisarile de legare sunt uzual prin capsare sau punere de spira ori, mai rar, brosare. Printarea se realizeaza digital la rezolutia reala de 600 x 600 dpi.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...