Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Casete LED Pret Bucuresti

Casete LED Pret Bucuresti

Particularitatea casetelor led consta in modul de iluminare al acestora, respectiv cu banda led. Tehnologia LED folosita pentru construirea acestor casete luminoase permite o iluminare mai buna la costuri mai mici (economisiti 60% din cheltuielile cu energia electrica!).

Structura casetelor led se poate face din aluminiu sau din teava rectangulara in functie de dimensiunile acestora. Casetele led realizate din profile de aluminiu sunt usor de montat.

Personalizarea fetelor casetelor led se poate executa, in functie de grafica si de dimensiunile acestora, cu materiale de plexiglas sau poliplan backlit (material special conceput pentru a fi vizibil noaptea in cazul iluminarii din spate). De asemenea se poate personaliza si prin aplicarea de autocolant taiat pe contur, atunci cand grafica este simpla.

Dezavantajul casetelor led este costul de productie mai ridicat, inca acest lucru poate compensa cu rezistenta mai mare in timp a ledurilor si econimia de energie electrica.

Asiguram si montajul casetelor led la cerere, indiferent de inaltime si locatie, in Bucuresti sau national.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...