Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Casete luminoase Pret Bucuresti

Casete luminoase Pret Bucuresti

Va doriti o caseta luminoasa noua, moderna, sau doar service pentru caseta luminoasa existenta? Noi va putem ajuta cu solutii pentru cerintele dumneavoastra, oferindu-va un pret cat mai avantajos corespunzator bugetului dumneavoastra.

Putem face orice tip de caseta luminoasa: caseta luminoasa simpla fata, caseta luminoasa dubla fata, in orice dimensiune si forma (patrate, dreptunghiulare, rotunde), dintr-o gama variata de materiale (backlit, plexiglas, poliplan, dibond), casete luminoase iluminate cu led sau tub spectral.

Asiguram si montajul casetelor luminoase la cerere, indiferent de inaltime si locatie, in Bucuresti sau national.

Casetele luminoase reprezinta una dintre cele mai intalnite modalitati de semnalistica outdoor, fiind folosite pentru semnalizarea spatiilor comerciale si au un impact vizual foarte bun, atat ziua cat si noaptea.

Casetele luminoase se realizeaza, in general, pe o structura metalica, din materiale rezistente, pentru sustinerea elementelor ce alcatuiesc caseta luminoasa, si o buna rezistenta in cazul unor conditii atmosferice vitrege. Structura metalica a casetelor luminoase poate fi din teava rectangulara sau din profile de aluminiu, care sunt mai usoare.

In functie de dimensiunile casetei luminoase, fata acesteia poate fi realizata din plexiglas alb, de grosime 3, 4, sau 5 mm sau din policarbonat de grosimi asemanatoare. Policarbonatul este mult mai rezistent la factorii de mediu, spre deosebire de Plexiglas.

Casetele luminoase se pot personaliza cu autocolant in diverse culori taiat pe contur si aplicat pe fata casetei, sau cu backlit film, material printabil ce permite trecerea luminii.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...