Curatare fatade Pret Bucuresti

Toate elementele constructive sunt supuse, indiferent de materialul din care sunt confectionate, intemperiilor naturale si daca nu vor fi curatate, fatadele acestora isi vor pierde aspectul initial, ca urmare nu ramane decat sa recurgeti la curatarea fatadelor. Tipul de murdarire si gradul de murdarire depinde de emisiile locale respective asupra obiectelor, acest lucru impunand apelarea la intreprinderile profesionale care folosesc detergenti corespunzatori si adecvati materialelor care trebuie curatate.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii complete de tipografie de inalta calitate de peste 7 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park
Bucuresti Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...