Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

DTP oferte pret

Vrei sa ai propria ta macheta pe care sa o folosesti in scopuri personale de fiecare data,fara a mai cheltui de fiecare data bani pentru conceperea ei? Vrei sa economisesti timp si bani iar activitatea ta sa fie scutita de schimbari?
Atunci solutia ta este in mainile noastre!
Machete On-line este un serviciu ce vine in sprijinul tau...ai posibilitatea sa-ti creezi propria ta macheta in format electronic pentru numeroase activitati!
Noi te ajutam sa-ti creezi propria carte de vizita personalizata, fly-er de prezentare, fly-er postal, brosuri, afise, postere, bannere, coperti carti/reviste/cataloage, etichete,meniuri,proiecte(tehnoredactate), scheme, desene, calendare, poze personalizate, foi cu antet personalizate si multe altele.
Pentru a vizualiza exemple intrati in sectiunea ''Creatii proprii'' si aveti cateva albume postate pe categorii diferite.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...