Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Felicitari de Craciun Felicitari Personalizate Decorari Craciun Personalizate

Felicitari de Craciun Felicitari Personalizate Decorari Craciun Personalizate

O felicitare de Craciun este o felicitare trimisa ca parte traditionala a Craciunului,in scopul de a transmite intre oameni o serie de sentimente legate de Craciun si sezonul de vacanta . Felicitarile de Craciun sunt de obicei schimbate in saptamanile care preced ziua de Craciun de catre mai multe persoane in societatea occidentala si in Asia . Salutarile traditionale sunt \" va doresc un Craciun Fericit \" si \" un An Nou Fericit \" . Exista variatii nenumarate pe acest salut , multe carti care exprima sentimentul mai religios , sau care contin o poezie , rugaciune sau verset biblic , altii stau departe de religie cu salutari de sezon, un \"all-inclusive\" care sa multumeasca pe toata lumea . O felicitare de Craciun este in general proiectata comercial si cumparata pentru aceasta ocazie . Continutul de proiectare s-ar putea referi direct la Craciun, cu reprezentari ale Nasterii lui Hristos , sau cu simboluri crestine , cum ar fi Steaua din Bethleem sau un porumbel alb, care reprezinta atat Duhul Sfant si Pace . Multe felicitari de Craciun arata traditiile de Craciun , cum ar fi figuri sezoniere ( de exemplu: Mos Craciun , oameni de zapada ,reni ) , obiecte asociate cu Craciunul , cum ar fi lumanari , Holly , baubles , si pomi de Craciun , activitati de Craciun cum ar fi cumparaturile , colindatul ,si petrecerile , sau alte aspecte ale sezonului cum ar fi zapada si a faunei salbatice de iarna din nord .
Multe companii, de la companii locale mici la companii multi-nationale trimit felicitari de Craciun pentru oamenii de pe listele lor de clienti, ca o modalitate de a dezvolta bunavointa generala, marii notorietatea brandului si consolidarea retelelor sociale. Aceste felicitari sunt aproape intotdeauna discrete si simpliste in design, si nu incerca sa vanda un produs, limitandu-se la a mentiona numele afacerii.

In funcţie de solicitarile dumneavoastra putem realiza felicitari de Craciun, din hartii si cartoane speciale, albe sau colorate, in diferite formate.
Preturile se pot calcula dupa ce ne oferiti mai multe detalii:
-Formatul si dimensiunile felicitarilor sau forma daca este nevoie de una speciala.
-Daca este nevoie de hartie sau carton.
-Daca imprimarea este pe o faţa sau pe ambele feţe, si de asemenea culorile folosite.
-Ce cantitate aveti nevoie.
Alte Servicii: Colantari Auto, Litere Volumetrice, Casete Luminoase, Bannere, Web Development, Mobila la Comanda, Agentie Publicitate

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...