Colantari Auto - Casete Luminoase - Bannere - Litere Volumentrice - Mobilier Magazine

Servicii Oferite :

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Campul marcat cu "*" este necesar pentru trimiterea formularului.

Cere oferta de pret acum

Firme Luminoase Casete Luminoase oferte pret BucurestiFirmele luminoase sau Casete luminoase sunt folosite in principal pentru localizarea mai usoara a sediilor societatilor si pentru marcarea spatiilor comerciale. Atunci cand mergem pe strada, in orice directie ne uitam aceste firme luminoase ne atrag atentia, acesta fiind si rolul lor principal.

Firmele luminoase se pot adapta atat pentru interior cat si pentru exterior.

La productia firmelor luminoase se poate folosi un mixt de materiale pentru ca rezultatul final sa fie un unul spectaculos, care sa atraga atentia trecatorilor.

Oferta de pret pentru firmele luminoase variaza in functie de materialele folosite, in functie de dimensiunile dorite, in functie de locatia unde se vor monta. Echipa noastra de alpinisti are experienta necesara pentru orice tip de montaj firme luminoase si ne putem deplasa atat in Bucuresti cat si in restul tarii.


Mai jos regasiti propunerile noastre pentru realizarea firmelor luminoase si Casete luminoase:

Productie publicitara de firme luminoase cu litere volumetrice din plexiglas, iluminate cu led-uri sau tub spectral cu iluminare directa sau indirecta, formand efectul de hallosign (halou luminos proiectat pe fundal)

Productie publicitara de firme luminoase cu litere volumetrice din alama, a carui iluminare se poate face cu led-uri sau tub spectral, iluminare care in acest caz, datorita opacitatii literei formeaza efectul de hallosign Casete luminoase.

Productie publicitara de firme luminoase cu litere volumetrice din polisitren, a caror iluminare se poate face cu banda led aplicata pe spatele literei din politiren.

Productie publicitara de firme luminoase cu litere volumetrice din forex, aluminiu, tabla; iluminate cu tuburi neon (cunoscute la noi in tara ca tuburi cu descarcare in gaz, TGS sau tuburi spectrale) sau cu led-uri, dar care in acest caz pot avea si iluminare directa, fiind confectionate cu volumetria aparenta spre privitor, tip “Jupiter City” .

Productie publicitara de firme luminoase de tip casete luminoase, care pot fi cu fata flexibila, recomandabila pentru dimensiuni mari, sau cu fata din plexiglas. Casetele luminoase pot fi si cu iluminare led.

Casete luminoase sau Firme luminoase, de tip panou led, unde led-urile ilumineaza un plexiglas de tip fibra optica in cantul acestuia, iar aceasta iluminare este intoarsa la 90 grade spre privitor, realizand o iluminare uniforma si eficienta, similara casetei luminoase, dar la o grosime de numai 2 cm.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...