Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Semne Interzis Fumatul Semnalistica Indicatoare Bucuresti Pret

Semne Interzis Fumatul Semnalistica Indicatoare Bucuresti Pret

Semne Fumatul interzis modele originale calitate si rezistenta la pret corect, la noi veti gasi cele mai diverse modele.

Venim in intampinarea tuturor propietarilor de localuri/restaurante/cafenele/pub-uri/cofetarii si nu numai in vederea marcarii spatiului conform noii legi antifumat.

Va oferim stickere „fumatul interzis „ din autocolant printat la numai 9 RON bucata. Va puteti alege modelul de sticker „fumatul interzis” dintre cele propuse de noi pe site. Am creat special pentru dumneavoastra 10 modele unice.

Asteptam comenzile de sticker „fumatul interzis” pe adresa noastra de e-mail: comenzi@atlasms.ro cu numarul modelului dorit si cantitatea necesara.

Va raspundem rapid, iar stickerele pot ajunge la dvs in 1-2 zile in functie de cantitate.

Livrarile se fac prin curierat rapid.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...