Laminare autocolant Pret Bucuresti

Laminarea este procesul de acoperire a printului cu o folie din pvc transparenta, lucioasa sau mata pentru cresterea rezistentei printurilor la zgarieturi, la apa a printurilor cu cerneala pe baza de apa si deasemenea creste durata de viata a culorilor in cazul laminarii UV. Printurile realizate cu cerneala pe baza de solvent, trebuiesc laminate daca sunt supuse factorilor mecanici (frecare, zgariere). Recomandam ca la printurile expuse in interior (afise, roll-up, pop-up, etc) sa se foloseasca laminare mata care ajuta la diminuarea reflexiilor cauzate de sursele de iluminat artificial.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii complete de tipografie de inalta calitate de peste 7 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park
Bucuresti Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...