Machetare cataloage oferte pret

Paginatie si tehnoredactare in functie de tipul produselor si elementelor componente (fotografii, text, grafica). Folosim programe de editare si prelucrare imagine, grafica vectoriala, machetare multipages, pentru a reada o forma atragatoare cataloagelor si materialelor de comunicare. Redimensionam fotografii, integram fonturi, tabele, grafice, vectorizam, astfel produsul final de ansamblu sa placa privitorului, sa convinga si sa fie usor de asimilat.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii complete de tipografie de inalta calitate de peste 7 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park
Bucuresti Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...