Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Magneti de frigider oferte pret

Magnetii de au devenit o decoratiune extrem de populara in ultima vreme. Foarte multe obiecte se pot transforma in cu putina pricepere. Iti poti accesoriza propriul frigider sau ii poti oferi sub forma de cadou prietenilor.

Pentru a realiza de frigider, ai nevoie de urmatoarele materiale, usor de procurat:

orice obiect pe care vrei sa il transformi in magnet de frigider;
lipici transparent cu fixare rapida si puternica;
foarfeca si cutter;
bucati de sticla de mici dimensiuni;
bucati de magnet de dimensiunea unei unghii.

1 Alege imaginea mangnetului. Acesta este momentul de creativitate care va fi rasplatit mai tarziu. Poti folosi o fotografie, o imagine dintr-o carte veche, o hartie decupata din ziar sau de pe o cutie de carton, o harta miniaturala, o bucata de material textil sau etc. Orice se poate transforma intr-un magnet de frigider.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...