Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Mese de sampling oferte pret Bucuresti

Mese de sampling oferte pret Bucuresti

Mesele de sampling reprezinta o buna modalitate de a face cunoscuta o promotie sau lansarea unui produs. Gama variata de modele, metoda de asamblare ce poate fi realizata de o singura persoana, precum si raportul exceptional calitate/pret recomanda mesele de sampling ca produsul ideal pentru campaniile dumneavoastra.

Masa de sampling sau promodesk-ul este compus din doua blaturi (superior/inferior) realizate din material plastic durabil, iar pentru pazie si suprafata de expunere a mesei este utilizata polipropilena celulara, material recunoscut pentru atat pentru rezistenta sa cat si pentru utilizarea ca suport in vederea personalizarii cu ajutorul autocolantului.

Mesele de sampling se livreaza demontate, intr-o geanta din nylon pentru protejarea acesteia si a unui transport cat mai facil.

Personalizarea meselor de sampling se face prin decorare cu autocolant laminat.

Impreuna cu echipa noastra tehnica si cea de la grafica va puteti consulta si proiecta produsul finit exact cum vi-l doriti sa arate. Pretul pentru o masa de sampling poate varia in functie de forma dorita, dimensiuni, de mixul de materiale folosite in productie. Noi va asiguram montajul atat in Bucuresti cat si national.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...