Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Montaj litere volumetrice oferta pret Bucuresti

Montaj litere volumetrice oferta pret Bucuresti

Fie ca vorbim despre litere volumetrice simple, din polistiren, sau din alte materiale, cu sau fara iluminare, montajul acestora necesita rabdare, atentie si experienta pentru ca rezultatul final sa fie perfect. Noi va putem oferi toate acestea si garantam totodata pentru calitatea, rezitenta, durabilitatea atat a productiei propriu-zise cat si a montajului.

Pentru montajul literelor volumetrice din polistiren simple, fara iluminare este necesara folosirea unui sablon pentru respectarea distantei dintre litere si pentru orientarea dreapta a cuvantului. Acestea se lipesc direct pe suprafata dorita cu adezivi speciali, acesta fiind unul dintre cele mai usoare montaje de executat pentru literele volumetrice.

Atunci cand vorbim despre montajul unor litere volumetrice iluminate cu o banda led aplicata pe spatele literelor, pentru montajul acestora se folosesc distantiere, prinse de perete si litere.

Indiferent de complexitatea montajului, echipa noastra este pregatita oricand sa raspunda solicitarilor dumneavoastra, atat pentru montaje in Bucuresti si oriunde national.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...