Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Montaj panouri publicitare oferte pret

Montaj panouri publicitare oferte pret

Experianta dobandita dealungul anilor prin colaborarea cu diversi furnizori si implicarea in diverse proiecte au facut ca o data cu infiintarea propriului atelier sa dezvoltam si aceasta categorie de servicii. Concret realizam firme si panouri publicitare luminoase si neluminoase, pe structura de PVC, aluminiu sau metal, illuminate sau nu, decorate cu autocolant sau poliplan. Cu echipa noastra realizam montarea propiilor noastre panouri, a casetelor luminoase si directionale.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...