Colantari Auto - Casete Luminoase - Bannere - Litere Volumentrice - Mobilier Magazine

Servicii Oferite :

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Campul marcat cu "*" este necesar pentru trimiterea formularului.

Cere oferta de pret acum

Montaje si decorari pentru materiale publicitareEchipa noastra este pregatita oricand sa va ofere servicii de alpinism si decorari indiferent de locatie.

Putem efectua montaje la inaltimi mari, cu echipamente de lucru sigure, pentru orice tip de produs: bannere, meshuri, casete luminoase, litere volumetrice, panouri, etc.

Suntem meticulosi, atenti la detalii si astfel reusim sa finalizam cu succes orice lucrare indiferent de complexitatea ei.

Pentru montaje si decorari lucram atat in spatii interioare cat si exterioare cum ar fi de exemplu : cladiri, birouri, blocuri, spatii rezidentiale. Suntem o echipa serioasa si cu multa experienta in montaje si decorari. Am colaborat cu parteneri atat pe plan local, in Bucuresti, ca si in celelalte orase din Romania.

Garantam: calitate, rapiditate, promptitudine, preturi avantajoase.

Apelati cu incredere la noi si va veti convinge!

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...