Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Categorii :

Cere oferta de pret Montaje si decorari pentru materiale publicitare

Montaje si decorari pentru materiale publicitareEchipa noastra este pregatita oricand sa va ofere servicii de alpinism si decorari indiferent de locatie.

Putem efectua montaje la inaltimi mari, cu echipamente de lucru sigure, pentru orice tip de produs: bannere, meshuri, casete luminoase, litere volumetrice, panouri, etc.

Suntem meticulosi, atenti la detalii si astfel reusim sa finalizam cu succes orice lucrare indiferent de complexitatea ei.

Pentru montaje si decorari lucram atat in spatii interioare cat si exterioare cum ar fi de exemplu : cladiri, birouri, blocuri, spatii rezidentiale. Suntem o echipa serioasa si cu multa experienta in montaje si decorari. Am colaborat cu parteneri atat pe plan local, in Bucuresti, ca si in celelalte orase din Romania.

Garantam: calitate, rapiditate, promptitudine, preturi avantajoase.

Apelati cu incredere la noi si va veti convinge!

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...