Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Pop-up Pret Bucuresti

Pop-up Pret Bucuresti

Un sistem expozitional Pop Up Spider complet … la cel mai bun raport pret/calitate de pe piata! Pe langa structura extensibila din aluminiu, cu legaturi magnetice “quick-fix”, acest sistem include 2 spoturi luminoase, geanta din material textil cu roti si maner retractabil. Datorita barelor magnetice si a alinierii magnetice a panourilor, instalarea sistemului este foarte usoara si are ca rezultat o imagine unitara, spectaculoasa. Calitatea desavarsita a materialelor, magnetii foarte puternici folositi, alinierea perfecta si extrem de simpla a panourilor fac din acest display extensibil “Cel Mai Bun Popup Economic din Romania” !

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...