Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Pregatire de tipar oferte pret

Cel mai important lucru, pentru a obtine o lucrare tiparita de calitate, este sa avem o macheta de calitate. O imagine de rezolutie slaba, prost prelucrata si convertita cu un profil necorespunzator nu va arata bine indiferent la ce tipografie e tiparita. Trimiterea catre tipografii a unor fisiere care nu sunt corect pregatite pentru tipar, produce costuri suplimentare si prelungeste timpul de realizare al produselor tiparite. In mod normal fiecare tipografie va informeaza cum vrea sa primeasca fisierele pentru tipar: textele convertite la curbe, imaginile CMYK, format .pdf .tiff .cdr .indd. In cele ce urmeaza poti afla cateva sfaturi pentru pregatirea machetelor astfel incat la tipar sa rezulte un maxim de calitate.
Utilizeaza numai programe specializate pentru editare si aranjare in pagina (InDesign, Illustrator, Photoshop, Corel Draw). Lucrari in Word sau Excel nu vor fi preluate de nici o tipografie.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...