Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Categorii :

Cere oferta de pret Print Digital, preturi si oferte speciale super calitate

Print Digital, preturi si oferte speciale super calitatePrint-ul digital este avantajos atunci cand vrei un produs rapid si in orice cantitate deoarece poti tipari chiar si intr-un exemplar.Calitatea tiparului digital este impecabila, si se face pe echipamente profesionale de inalta rezolutie, si este ideal in cazul tirajelor mici si mijlocii. Print-ul digital se refera la o printare profesionala pe un format mediu, ca dimensiune a hartiei, folosind tehnologia laser. Printul digital are un cost mai mare pe pagina decat metodele traditionale de tiparire ofset, dar acest pret este, de obicei, compensat de facilitatea unor tiraje reduse si a timpului foarte scurt de executie.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...