Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Reviste Tipar Offset oferte pret

Revistele sunt micile noastre delicii pentru petrecerea timpului liber, fiind alaturi de carti micul deliciu de relaxare. Daca te gandesti ca si compania ta ar trebui sa aiba un astfel de material de promovare, aici poti afla cum sa iti tiparesti revista. Cele mai uzuale formate de reviste sunt A4 si A5, insa acestea nu sunt reguli absolute. In general, revistele ies in evidenta prin coperta lucioasa, insa la fel de bine se poate folosi si hartie mata. Coperta de revista se tipareste in general pe carton de 250 g/mp, insa gramajul poate varia de la 200 g/mp pana la 350 g/mp in functie de preferinte. Interiorul este realizat la tipar offset pe hartie mai subtire, iar finisajele pot fi de la infoliere pentru rezistenta in timp si la murdarie, pana la forme stantate sau serigrafie cu culori speciale sau metalizate.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...