Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Roll-up oferta pret Bucuresti

Roll-up oferta pret Bucuresti

Roll-up-ul este unul dintre cele mai folosite sisteme de expunere.Dimensiunea redusa si greutatea mica a roll-up-ului il urca pe acesta pe primul loc in topul sistemelor de expunere avand un impact vizual marit.

Roll-up-ul este confectionat integral din aluminiu si are un sistem de prindere de tip ''click'' in partea superioara a acestuia, facilitand schimbarea printului foarte usor.

Roll up-ul se comercializeaza impreuna cu o geanta din material textil pentru a putea fi transportat in conditii de siguranta.

Fie ca este vorba de un targ, o expozitie sau o simpla prezentare in cadrul firmei, acest sistem de afisaj ofera o nota de profesionalism si un suport excelent de expunere a informatiilor.

Gama materialelor printate ce pot fi montate pe acest sistem roll-up este una destul de variata, alegerea facandu-se in functie de necesitatile fiecarui client, dintre aceste materiale putem enumera urmatoarele: poliplan, mesh, polipropilena (laminata sau nu), canvas, etc.

Variante disponibile:

- Roll-up clasic – print o fata, dimensiuni: 85x200cm, 100x200cm, 120x100cm.

- Roll-up clasic dubla fata – acesta se poate printa pe ambele fete, dimensiuni: 85x200cm

- Rollup Banner Premium – print o fata, dimensiuni: 85x210cm, 100x210cm, 120x210cm., 150x210cm. Diferenta o face designul elegant al casetei din aluminiu anodizat cu insertii cromate.

- Rollup Banner Premium dublu – print pe ambele fete, dimensiuni: 85x215cm, 100x215cm

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...