Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Sistem pop-up spider oferta pret Bucuresti

Sistem pop-up spider oferta pret Bucuresti

Spiderul este un sistem de expunere foarte des folosit in cadrul targurilor, showroom-urilor dar si la alte evenimente ale companiei chiar si evenimente private.

Spiderul este un sistem extensibil, usor de transportat si depozitat. Structura spiderului este realizata din aluminiu iar pentru personalizare se foloseste ca material penaprint. Acesta se prinde de structura cu ajutorul unor benzi magnetice, iar imbinarea dintre fasiile de print este perfecta.

Printre avantajele acestui sistem pop-up/spider mentionam: vizibilitate mare, usirinta la montare, gama variata de modele pe diferite dimensiuni, se poate pastra si refolosi de mai multe ori.

Variante disponibile:

- Popup Spider 4×3 curb sau drept

dimensiuni spider curb: latime: 414cm; inaltime: 230cm; adancime: 55cm.

dimensiuni spider drept: latime: 436cm; inaltime: 230cm; adancime: 30cm

- Popup Spider 3×3 curb sau drept

dimensiuni spider curb: latime:344cm; inaltime: 230cm; adancime: 30cm.

dimensiuni spider drept: latime:360,5cm; inaltime: 230cm; adancime: 30cm.

- Popup Spider 2×3 curb sau drept

dimensiuni spider curb: latime:274cm; inaltime: 230cm; adancime: 40cm.

dimensiuni spider drept: latime:285cm; inaltime: 230cm; adancime: 30cm.

- Popup Spider 1×3 curb sau drept

dimensiuni spider curb: latime:274cm; inaltime: 230cm; adancime: 40cm.

dimensiuni spider drept: latime: 285cm; inaltime: 230cm; adancime: 30cm.

PopUp Spider Textil – este un sistem expozitional nou lansat pe piata. Particularitatea consta in faptul ca printul se realizeaza pe material textil (panza fabric) ce este atasat in permanenta de structura prin intermediul benzilor velcro foarte puternice. Este disponibil in doua variante: 3×3 (suprafata vizibila frontal 2250 X 2250 mm) sau 3×4 ( suprafata vizibila frontal 3000 X 2250 mm).

PopUp Spider Premium – acest sistem ofera un aspect unitar al imaginii printate, datorita sistemului de prindere. Este disponibil doar pe structura curbata de 3x3 (structura: latime: 244cm; inaltime: 240cm; adancime: 52cm.), si 3x4 (structura: latime: 302cm; inaltime: 240cm; adancime: 81cm)

PopUp Banner Serpentine – este destinat pentru spatii expozitionale mai mari. Acest sistem impresioneaza prin forma si cu siguranta veti atrage atentia asupra mesajului dumneavoastra. Imaginea finala are un aspect unitar. Este disponibil intr=o singura varianta de 3x8 (structura: latime: 589cm; inaltime: 240cm; adancime: 140cm)

PopUp Spider Gullwing – este format din doua structuri de 3x4 curbate, cu inaltimea de 2.4m. si ajungand la o latime instalata de 6 m. Este destinat pentru spatii expozitionale mari.

PopUp Island – sistem expozitional cu o forma inedita, ce va permite vizibilitatea mesajului dumneavoastra din mai multe colturi.

Indiferent de varianta pe care o alegeti va putem ajuta cu montajul acestuia in Bucuresti si in orice alta localitate din tara.

Pretul pentru un spider difera in functie de modelul ales, insa exista variante pentru orice buget.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...