Servicii Oferite :

Cere oferta de pret acum

Standuri Expozitionale cele mai mici preturi plus calitateOferim servicii complete de proiectare si realizare de standuri expozitionale pentru targuri si expozitii cu ajutorul sistemelor modulare si cu materiale conventionale. Utilajele de debitare si prelucrare a palului melaminat, si mijloacele de transport proprii ne ofera posibilitatea de a realiza orice fel de sisteme de prezentare si standuri expozitionale.
Un stand expozitional, prin personalizare, reprezinta un mod eficace pentru a maximiza vizibilitatea.Un stand expozitional reprezinta in egala masura design, functionalitate, modularitate, polivalenta, eleganta. Pentru noi calitatea creatiei, calitatea realizarii, calitatea serviciilor, sunt exigente obisnuite. Exigenta de calitate nu este determinata de importanta clientului.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii complete de tipografie de inalta calitate de peste 7 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park
Bucuresti Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...