Colantari Auto - Casete Luminoase - Bannere - Litere Volumentrice - Mobilier Magazine

Servicii Oferite :

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Campul marcat cu "*" este necesar pentru trimiterea formularului.

Cere oferta de pret acum

Standurile Publicitare Personalizate Bucuresti oferte pretStandurile de prezentare POSM (Point Of Sale Materials) reprezinta o metoda eficienta de promovare a imaginii companiei si a produselor acesteia.

Standurile de prezentare sunt instalate in punctele strategice din magazine - pe galerii principale din magazin, la capatul culoarelor cu produse sau in imediata apropiere a caselor de marcat.

Standurile de prezentare cu produse promotionale pozitionate astfel atrag atentia clientilor, care, de cele mai multe ori, sunt tentati sa se apropie si sa afle mai multe despre promotie si noile produse puse in vanzare.

Pentru o promovare mai eficienta, langa aceste standuri de prezentare exista un merchandiser al firmei care ofera informatii despre produse si promotie, asistandu-i pe clienti pentru a face alegerea cea mai potrivita.

Pentru un impact vizual maxim standul de prezentare poate fi semnalizat cu bannere sau mascote ale firmei producatoare ce ilustreaza elemente care se regasesc in sigla firmei, ambalajul produselor sau in spoturile publicitare cu scopul de a crea in ochii clientului o imagine unitara a produsului si a firmei producatoare.

Costul de productie pentru un stand de prezentare variaza in functie de dimensiuni, de mixul de materiale folosite la realizarea lui si gradul de complexitate. Noi ne putem incadra in orice buget si oferim preturi competitive.

Daca sunteti interesat de servicile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret din lista de "Servicii Oferite". In partea de jos a pagini veti gasi un formular simplu si usor de folosit pentru a trimite o cerere de pret la acest serviciu. Preturile noastre pot varia in functie de cantitatea ceruta, volumul de comenzii anterior si materialele folosite.

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...