Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Stick-usb oferte pret

Memory stick-urile pot reprezenta un cadou inedit pentru partenerii dumneavoastra, fiind un produs care prin modalitatea de personalizare se poate adapta oricarui eveniment si nu in ultimul rand reprezinta un cadou extrem de util, acesta inlocuind cu succes clasicele cd-uri si dischete. Pentru a gasi cu usurinta memory stick-urile dorite, le-am impartit in cateva categorii pricipale, functie de materialul din care sunt realizate . Pe langa memory stick-urile clasice ( din plastic, din metal , din lemn sau din piele) , veti mai gasi si 2 categorii speciale, fie datorita modalitatii de imprimare ( ma refer la cele personalizate cu eticheta doming) fie datorita formelor speciale care se pot crea , avand ca model chiar sigla firmei dumneavoastra. Accesand aceste ultime doua sectiuni, veti gasi principalele informatii legate de acestea, precum si cateva imagini ale produselor realitate .

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...