Colantari Auto | Casete Luminoase | Bannere | Litere Volumentrice | Mobilier Magazine

Wall Art

Wall Art

Folie adeziva din PVC, monomerica, cu grosimea de 80 microni, special creata pentru decorarea peretilor interiori. Este disponibila alba si incolora, cu suprafata lucioasa sau mata. Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori). Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de , 1370 si 1520 mm. Imprimarea este rezistenta la radiatii uv si apa. Folia se aplica numai la interior.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514 mai mult ...