Wobblere oferta pret Bucuresti

Wobblerele reprezinta articole tipografice cu puternic caracter promotional, conceput cu scopul de a atrage privirile trecatorului asupra unui produs sau a unei oferte, avand un puterninc impact vizual ce determina efectul de cumparare.

Wobblerele se pot stanta sub diferite forme, se tiparesc de obicei doar pe o fata, pe o hartie lucioasa si contin informatii legate de pret si promotii. Se prind cu dublu adeziv pe o fasie de material din plastic transparent, iar apoi se lipesc de raft.

Grafica aleasa pentru wobblere trebuie sa fie una in culori vii, care sa atraga atentia, iar cu cat forma stantata este mai intersanta cu atat impactul vizual asupra clientilor va fi mai mare.

Wobblere se pot produce atat in cantitati mici pe tipar digital cat si in cantitati mari pe tipar offset, iar pretul lor variaza in functie de dimensiune, forma dorita, si cantitate.

Wobblerele sunt instrumente de promovare cu un cost redus, accesbile oricarui buget, usor de lipit si de indepartat la finalul campaniei de la raft.

Cere oferta de pret la acest produs !

buc

Incepand cu data de 25.08.2018 va informam ca a intrat in vigoare regulamentul de protectie a datelor personale , astfel ca va facem cunoscut faptul ca datele dvs personale vor fi prelucrate in baza noastra de date in vederea solutionarii cerererii transmise !

Despre noi

Atlas Media Productie ofera servicii de productie publicitara in Bucuresti de peste 14 ani, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. mai mult ...

Contacteaza-ne

Orasul Pantelimon, Str Livezilor, Nr.92
Judetul Ilfov Romania
Email: comenzi@atlasms.ro
Telefon : 0722397514, 0728990292, @7667@7343 mai mult ...